Detailed Notes on iş ayakkabısı swolx

Wiki Article

Bu ayakkabılar aynı zamanda kaymaz tabanları ile zeminde dengeli hareket etmeyi kolaylaştırır ve çalışanların düşme riskini önler.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 normalı tarafından belirtilen 200 Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu steel içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? World wide web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on-line satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Her advertisementımda darbeleri emerek kullanıcıya ekstra konfor sağlayan bu ara taban, ayak sağlığınızı korur ve uzun süreli çalışma koşullarında yorgunluğu azaltır.

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artworkırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Spor ayakkabı nasıl temizlenir sorusuna cevap olarak çeşitli ayakkabı bakım ürünleri ve mendillerle silerek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz yanıtı verilir.

nike boktan bir marka çOkay ayakkabi ingilizce satıyor olması en büyük en iyi olduğunu göstermez sahipleri belli aynı coca colanın dağıtıcılarına uyguladığı kota gibi kota koyuyor birinci sırada bu işi gerçekten ilmiyle teknolojisiyle hakeden ASICS var ikinci SALOMON PUMA diye gider asics in sitesine girin 2200 çeşit ürün var hepsi de teknolojik harikalar nike boktan bir ayakkabı yapar moda diye millet boka uçan sinekler gibi üşüşür converse sahibi de nike 20 sene giydim belki 40 çift tabanları yüzünden ayaklarımda sorun oldu beyazitta amerikan mağazası vardı direk abd den gelen ürünler thirty usd den alıyordum şimdi nerdeyse 700 tl ne bu şimdi moda ya …2013 te asics aldım ağır spor yapıyorum ayakkabı da tık yok bağcıklarını çözmeden giyip çıkardığım için boğaz kısmı aşındı nike olsaydı four-5 çift giderdi.

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artıran önemli unsurlardır.

Güvenli iş ayakkabısı ankara tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Mekap Gripper iş ayakkabıları, iş güvenliği standartlarını karşılayan dayanıklı yapıları ile uzun vadede hem güvenlik hem de konfor sağlayarak çalışanların verimliliğini artworkırmaktadır.

Çelik burun başlığıyla two hundred jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı direnç gösterir. Kaymaz dış tabanı yere sıkıca tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında doğa sporlarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı iş ayakkabısı s3 dayanıklı olması sağlanmalıdır.

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

Report this wiki page